PTC puslapiai

 

DĖMESIO:

  • registruojantis laukelyje Reffered neištrinkite esamo užrašo.
  • Registracijai reikia pateikti el pašto adresą – susikurkite atskirą šiam darbui, nes jei registruositės daugelyje PTC puslapių, tai  „paskęsite“ laiškuose. (nenaudokite one.lt!)
  • Jei registruojantis siunčiamas aktyvavimo laiškas, tačiau Jūs jo nesulaukiate, pasitikrinkite skyriuje „šlamštas“.
  • Po registracijos, jungiantis (login), jei yra langelis „Secondary Password“, neveskite jame nieko, nes prisijungti nepavyks.

____________________________________________________

PTC, kuriuose dirbti pelningiausia:


Vienas iš populiariausių PTC puslapių. Pradedamas darbas nuorodoje „View Advertisemens“. Reikės spausti nuorodą ir šalia atsiradusią raudoną „lemputę“.  „Free“ vartotojai matys 4 nuorodas, kurios  kainuoja po 0.01 USD.
Norint padoriai uždirbti, čia (beje, kaip ir kituose puslapiuose su mažai nuorodų)  dirbkite kiekvieną dieną. Laiko sąnaudų nedaug, o rezultatas geresnis nei kituose PTC puslapiuose. Būtinai nuomokite referal’us – puikiai greitina uždarbį ir labai retas referalas būna neveiksnus!
Minimali pervedimo suma:  pirmoji – 2 USD, antroji – 3 USD ir t.t. kol pasiekiamas minimumas 10 USD.

Galima uždirbti iki 70$ per parą.

 

Pradedamas darbas nuorodoje „View Ads“.  „Free“ vartotojui yra tik 4 nuorodos, kurios pateikiamos kartą per parą ir visos jos po 1 Amerikos centą.Puslapis analogiškas NeoBux (anksčiau aprašytas).
Jei nuomosite  referal’us, pagreitinsite uždarbį. Referalai visi  veiksnūs!

Kaip reikėtų uždirbti:


1. Kasdien spaudinėkite nuorodas, kol pasieksite galimybę nuomotis referral’us.
2. Visą uždarbį pervedinėkite referralų nuomai (nesusižavėkite tais pirmaisiais 2 USD ir nepulkit jų grynintis – jokios naudos, juk, jei pamenate,  vien tik pervedimas iš PayPal į kortelę kainuoja 5 Eur!) .
3. Kai pasieksite maksimalų referralų skaičių (o free vartotojui tai yra 500 vnt), darykite „upgrade“ – iš sukauptų pinigų pirkite narystę metams ir toliau nuomokite referral’us.
4. Kai pasieksite maksimalų referral’ų skaičių, galite toliau tik pratęsinėti jų galiojimą, o galima siekti ir daugiau – pirkti dar rimtesnę narystę, tačiau jau su „golden“ naryste uždirbsite vidutiniškai 50 Lt per dieną. Taigi, toliau Jums spręsti …


Visą tai galima atlikti neinvestuojant nė cento. Tačiau „įsibegėjimas“ gali užtrukti iki pusės metų. O jei norite greičiau – investuokite iš savo kišenės po 100 USD  abiem čia aprašytiems  PTC . Atidirbti savo įnašą turėtumėte per 1-2 mėnesius. Čia jau Jūs sprendžiate kaip elgtis. Abu PTC patikimi ir perveda uždirbtus pinigus be jokių nesklandumų (aišku, jei laikotės jų reikalavimų – visada perskaitykite taisykles prieš pradėdami dirbti).


Kitokie puslapiai – galima gerai uždirbti, bet darbo principas šiek tiek kitoks:

Puslapis, kuriame geriau nenuomoti referral’ų :)

Tai puslapis, kuriame uždirbama ne tik iš nuorodų spaudinėjimų, bet ir iš sukurtos „matricos“, t.y. savo ir kitų pritrauktų tiesioginių referral’ų. Šiame puslapyje reikia įsigyti „upgrade“, kuris kainuoja 12$, o vėliau pirkti papildomas pozicijas.  Jei norite, pirmąjį „upgrade“ galite įsigyti po ilgalaikio nuorodų  spaudinėjimo esant „free“ vartotoju, o galite iškarto įnešti šiuos pinigus. Atsipirks šie pinigai bet kokiu atveju.   Įsigyjus „upgrade“ tapsite „Golden“ vartotoju dviems mėnesiams ir įgysite privilegiją visam savo vartotojo egzistavimo laikui naudotis „matrix“, t.y. generuoti savo matricą. Jei gerai suprantate rusiškai, tai rusų forume puikiai išaiškinta kas tai per sistema:

http://markandjames.net/forum/index.php?topic=108.msg3468#msg3468

Pradedamas darbas nuorodoje „Browse Ads“. Tuo pačiu yra siunčiami laiškai, pavadinimu „(MegaSolo)“. Laiške suraskite nuorodą, kuri pavadinta „Click the link to receive credits“. Paspaudus šią nuorodą uždirbsite papildomai.
Pirmoji minimali išmoka 2$, antroji – 4$ ir t.t. iki 10$.

Taigi, geriausiai uždirbsite jei pritrauksite kuo daugiau tiesioginių referral’ų.

—————-

Puslapiai, kuriuose uždarbis skaičiuojamas dividendų principu

Pvz.: Jus prispaudinėjote tiek nuorodų, kad balanse turite 1 dolerį, o kitas vartotojas turi 3 dolerius. Puslapio savininkai paskaičiavo, kad šiandien uždirbo tiek, kad gali išmokėti 2 dolerius.
Vadinasi, pirmasis vartotojas iš tų 2 dolerių gaus 0.50, o antrasis kas liko – 1,50.

Taigi, kuo daugiau Jūsų balanse, tuo daugiau uždirbsite!

Pirmasis toks puslapis:

Pradedamas darbas nuorodoje „View Ads“. Prisijungus, į balansą sumokama 5 $ premija. Kai jau peržiūrėta reklama, turi matytis „Done“ ir būtinai šalia juoda varnelė (tai reiškia, kad pinigai įskaityti). Beje, „Free“ vartotojams pinigai neišmokami. Dar vienas pinigų šaltinis – laiškai, siunčiami į Jūsų el. pašto dėžutę su pavadinimu „(MegaSolo)“. Laiške suraskite nuorodą, kuri pavadinta „Click the link to receive credits“. Paspaudus ją, uždirbsite papildomai 1 Amerikos centą. Per parą ateina apie 10 laiškų. Laiškus peržiūrėti galite bet kada, nors ir kitą dieną, o spausti nuorodas laiškuose galima lygiagrečiai kelias.

Dirbant šiame puslapyje, atkreipkite dėmesį į:

  1. Kai kurios nuorodos nėra skirtos „Free“ vartotojams. Jų kamputyje matysite užrašą „<…> upgraded  member„. Paspausti nuorodą galima, o pinigėlių už tai neįskaito.
  2. Atkreipkite dėmesį į „anticheat“ nuorodą – nespauskit jos, jei nenorite prarasti 3 dolerių.

O dabar įdomiausia dalis – kiek bespaudysite, negausite nė cento išsigryninti jei nesate išsipirkę narystės. Pirmą kartą išsipirkti narystę galite dviem būdais – panaudoti savo „prispaudinėtą uždarbį“ arba per AlertPay. Bet dividendai bus pradėti skaičiuoti tik po narystės įsigijimo.  Pasiūlymas – nieko nelaukiant iškarto įsigyti narystę iš savo pinigų. Pinigus atgausite ne anksčiau nei po poros tokių „upgrade“, bet atgausite garantuotai.

Puslapis mokus, garantuotai perveda uždarbį, tiesa, kad pervestų kuo greičiau, reikalauja apie juos parašyti chat’uose.

Analogiškas puslapis:

Buxify – pradedamas darbas nuorodoje „View Ads“. Reikės spausti nuorodas į reklamą. Nuorodų pateikiama ne mažiau nei 10 per parą. Kiekvieną sykį, paspaudus nuorodą, atsidarys puslapis, kurio viršuje matysite kiek laiko reikia išlaikyti atidarytą puslapį. Pasibaigus numatytam laikui, bus parašyta „OK“ ir , jei peržiūra užskaityta, turėtų pasirodyti dar ir varnelė žaliame fone. Beje, kaip ir „BuxJunction“ atveju, yra papildomas pinigų šaltinis – laiškai. Siunčiami į Jūsų el. pašto dėžutę su pavadinimu „(MegaSolo)“. Laiške suraskite nuorodą, kuri pavadinta „Click the link to receive credits“. Paspaudus ją, uždirbsite papildomai 1 Amerikos centą. Per parą tokių laiškų, kaip ir „BuxJunction“ atveju, ateina į el. paštą apie 10 vnt.

Darbo principas visiškai toks pats kaip „Buxjunktion“, taigi, nekartosiu :)

 

Toliau puslapis, kuris yra  puikus variantas, jei norisi populiarinti savo puslapį ir tam neskirti nė vieno cento:

The Best Traffic Exchange
Šiek tiek painus konfigūravimas, tačiau verta pasistengti, o po to tik „Surfing’ti“. Tiesa, čia yra nebloga skatinimo sistema – bonusai už naršymą. Kuo daugiau prabėgsite puslapių, tuo daugiau gausite visokių bonusų. Aišku, tie bonusai neneša rimtos vertės, bet smagu dirbti, kai žinai, kad po kažkiek peržiūrų užsidirbsi kažkokį siurprizą :)
Kas 1000 puslapių uždirbama 0.30$, o laimint bonusus yra galimybė laimėti ir papildomus pinigėlius. Tačiau pinigus laimėti galima tik tuo atveju, jei per vieną parą peržiūri daugiau nei 350 puslapių.

Pastaba: jei matote, kad nieko čia gero neišeina ir norite daugiau nebespaudinėti, bet kaip tikri lietuviai norėtumėte susirinkti uždirbtus grašius, tai, pasiekę minimalią sumą, nurodykite tuos pinigėlius pervesti į PayPal ar AlertPay sąskaitą. Tačiau, kol neįsitikinote, kad gavote pinigus, neperstokite dirbti puslapyje (dar kelias dienas pakentėkite ir paspaudykite nuorodas). Kitaip pinigų negausite ir bus Jums taip, kaip tam žmogeliui, kuris čia komentarą rašė.

Pinigai nepervedami tiems, kas po nurodymo išgryninti uždarbį, nesulaukę pinigų,  meta dirbti  !

EasyHits4U.com – Your Free Traffic Exchange – 1:1 Exchange Ratio, 5-Tier Referral Program. FREE Advertising!

Komentarų: 28 to “PTC puslapiai”

  1. Sveiki,
    uzsiregistravau tokiuose puslapiuose dailymails.com, ggmvpclub.com, mailcash.com, richgoPRT.com. Spaudineju nuorodas, taciau atlygis ne centais eina, o doleriais NET:) Taciau nesuprantu, ar as turiu savo pinigu inesti, noredama gauti is ju uzdirbtus pinigus. Tarkim puslapyje paspaudziu nuoroda payout ir man raso kad free membership cost 10000$. na va sito as nesuprantu, kitam psl dar daugiau, raso 25000$ ir pan.. Narystes Gold ir panasiai nei vienam psl neissipirkus.

    Aciu

  2. sveiki dauguma meluoja taip kad va udirbk ten vos ne 500$ dena na zinoma yra imanoma jei turi daug referalu, bet va as viena puslapi radau http://www.clixsense.com/?4536160 siame puslapi as praleisdamas iki 2h per diena per dvi savaites nusiemiau 16 $ ir uz ju pinigus nusipirkau premium membership kuris kainuoja metam tik 17 $ tai va per dvi savaites uzdrbau vien is sio puslapio neturedamas referalu 33$ patikekit tai bant jau man daug nes kituose puslapiuose moka labai mazai ir uzdirb tik vos kelis cnt i diena matysiu kad prisregistravot per mana nuoroda susisieksim as jum paaiskinsiu ka daryt kad uzdirbt tiek ir dar daugiau, netikekit tais kurie sako kad uz reklamos paspaudma jum mokes kokius 5 dolerius tai nesamone http://www.clixsense.com/?4536160

  3. Stai geriausias PTC puslapiu sarasas. http://ptc-navigation.blogspot.com

  4. Naujas, 2014 m. paleistas PTC, verta pabandyti http://drclix.com/?ref=rieshutas

  5. Sveiki
    Esu isbandes daugybe PTC svetainiu ir net rades apgauliu, bet manau vienas is geriausiu http://www.yginc.com/?ref=baranka pabandyti tikrai verta :)

  6. stai vienas najas ptchttp://zombieclix.com/?ref=tomasq23

  7. Geriausia PTC cia: http://adf.ly/6173392/invite-5-friend-and-get-free-10-dollars Pakvieti 5 draugus ir per 24h gausi 10$ i clixsense.com o sejp cia panasiai kaip ir kiti PTC P.S. Kad gaut reik uzsiregistruot per sita linka ir pakviest 5 draugu, o ne 4, tik su 5 draugu galit eit lauk 10$ :)

  8. Va neblogas štai linkas http://www.probux.com/?r=Jeep reginkites ir spaudinekit nuorodas už paspaudima gausit centus.Žinoma tai nedaug, bet jeigu turesite kantrybes padirbesite ilgiau ir laikui begant uždirbsit daugiau.

  9. Surinkau vienon vieton tuos PTC puslapius, kurie pasiteisino. Norėdamas suprasti, kaip ši PTC industrija veikia, pirkau licenziją ir susikūriau puslapį savo. Mano visą PTC rinkinį rasite tarp skelbimų administratoriaus skelbimų skiltyje- Admin ads. Aišku, gerų PTC puslapių galima rasti ir kitur, tačiau jeigu registruositės čia, galie būti ramūs: iš čia prisiregistruotų puslapių kaupsis papildomi pinigai Jums, ir gausite pirmąjį dolerį per pirmąjį mėnesį be jokių atskaičiavimų. Taigi sarmatos savo Lietuvai dar nesu padaręs… Mano PTC puslapio adresas:
    http://www.standalia.com

  10. Patikimas ptc ismoka nuo 1 cento, isbandyk !

  11. Sveiki. Esu bandes probux ir neobux, jie tikrai leidzia uzsidirbti, bet minimaliai, t. y. daug reikia laiko ir mazai moka… Esu ir dar kelis bandes kitus, bet is bandytu man pasirode geriausias stai sitas http://www.clixsense.com/?6336186 , as dabar ji naudoju ir gana sekmingai, jis mano nuomone duoda daugiausiai galimybiu uzsidirbti internete.

  12. Sveiki. Esu bandes probux ir neobux, jie tikrai leidzia uzsidirbti, bet minimaliai, t. y. daug reikia laiko ir mazai moka… Esu ir dar kelis bandes kitus, bet is bandytu man pasirode geriausias stai sitas http://www.clixsense.com/?6336186 , as dabar ji naudoju ir gana sekmingai, jis mano nuomone duoda daugiausiai galimybiu uzsidirbti internete. Beto jei reiketu kokio patarimo uzsiregistravus, kreipkites ir pabandysiu padeti.

  13. Mano webloge My1stbux.webs.com yra surinkta PTC puslapiai (CLIXSENSE,NEObux, PRObux, DAVIDSbux,SHAREitbux, FUSEbux…); kurie man sumoka be problemų. Po rubrika TESTING- nauji PTC puslapiai. Kuo galėčiau būti naujingas Jums? Būkite mano referalais. Reikalas tas, kad pinigus, kuriuos puslapiai prie mano uždirbtų už referalus prideda man, išsiųsiu referalams(jums)… Kad painiavos būtų miau, registruodamiesi bet kuriame puslapyje įrašykite vartotojo vardą tą patį visur. Grafike bus atvaizduota visa tai, kaip mums sekasi(vėliau).

  14. Aš po PTC puslapius trankausi jau pusę metų. Labiausiai iš visų patiko Clixsense :) Nesi priklausomas nuo referalų – jei dieną kitą nepadirbi, nieko baisaus. Net dirbant tik sau, be referalų, t.y. atlikinėjant įvairias užduotis, galima uždirbti tikrai apčiuopiamas sumas – didesnes, negu su maksimaliu nuomojamų referalų skaičiumi ir standartinėmis narystėmis kituose PTC puslapiuose :) Čia labai patraukli bonusų sistema (uždirbi iš užduočių 50 dolerių – dar gauni 5 dovanų, atlikai vadinamąjį checklistą – kitą dieną gauni procentus nuo praėjusios dienos uždarbio. Suprantama, ir bonusai nuo referalų uždarbio). Na, ir metinės narystės kaina tiesiog juokinga – tik 17 dolerių. Išmokos laiku, du kartus per savaitę.

    Kviečiu prisijungti :) http://www.clixsense.com/?6152744

  15. Sveiki, pradejau dirbti clixsense, kvieciu prisijungti :) http://www.clixsense.com/?6690235

  16. I read a lot of interesting content here. Probably you spend a lot of time writing,
    i know how to save you a lot of work, there is an online tool that creates high quality, SEO friendly
    articles in seconds, just search in google – laranitas free content source

  17. gal galetu kas patart kaip pesivesti pinigus is dollar ptc y savo paypala

  18. ir aš įkišiu savo trigrašį. PTC saitai, žinoma, puiku, bet tai – gana rizikingas dalykas. Jeigu turite bent šiokią tokią „reklamerio“ gyslelę (ko reikia norint surinkti tiesioginių referalų), aš siūlyčiau pirmiau pamėgint užsidirbti varlės elektroninėje parduotuvėje. Ten principas panašus: už kiekvieną per jūsų nuorodą atėjusį ir apsipirkusį žmogų jums mokami pinigai. Ir jie niekur nedingsta, nepasensta, ir jums patiems nereikia nieko pirkt, kad taip užsidirbtumėte.

  19. kažką panašaus siūlo ir pigu,lt – bet ten, kad gautum pigu litų,bent anksčiau reikėdavo kažką perkant atsiskaityti bankiniu pavedimu, o pinigai galiodavo tik pusę metų. Varlėj šiuo atžvilgiu kažkiek paprasčiau. Ypač apsimoka tokia galimybe naudotis prieš kokias šventes (Kalėdas, Velykas, gimtadienius) – na, kai žmonės noriau ieško dovanų. Beje, galimas ir bendradarbiavimas su varle: jeigu turite ką parduoti, bet neturite parduotuvės, galima susisiekti ir susitarti dėl sąlygų.

  20. Nesamone net hroniai nedirbtu uz du dolerius per menesi!!!!!

  21. Išbandykite lietuvišką variantą 😉

    http://vyki.lt/?40 arba tiesiog http://vyki.lt .

    Atlygis eurais ir minimali išmokama suma vos dešimt centų 😉

  22. O kaip šis – “ two dollar click “ ? Ar kas nors išbandėte?
    Ar esate išgryninę sumą iš ten ?

  23. Sveiki, as šiuo metu esu http://www.linxpays.com/?ref=bubonas Kuo patiko sitas PTC puslapis? o gi tuo kad:
    Perziurejus reklama ishlenda „capcha“ kur nereikia nieko irasinet o tik paspaust tam tikra skaiciu;
    referalai nuomuojami neterminuotam laikui, is kuriu gauni po 4cnt. per para. Referalo nuomos kaina 70cnt. Tuos 70 cnt surenki per 3-4 dienas.
    Kas dar gerai kad siame puslapyje paspaudus ant reklamos gali eiti i kitus puslapius ar dirbti savo darbus. laikas uzsiskaiciuoja ir neesant tame reklaminiame puslapyje.
    Siulau pabandyti. Jei prisijungsite per mano ref busiu dekingas.
    http://www.linxpays.com/?ref=bubonas

  24. Siūlau pasinaudoti patikimiausių PTC puslapių rinkiniu- garantuotas minimalus atlygis 30.$/mėn. (be referalų, be investavimų). Jeigu kas registruositės šiame puslapyje, prašome nurodyti registracijos vardus – kaip referalai gausite My1stbux(vienas doleris). Email formas rasite: http://www.standalia.wix.com/My1stbux

  25. Siūlau pasinaudoti patikimiausių PTC puslapių rinkiniu- garantuotas minimalus atlygis 30.$/mėn. (be referalų, be investavimo). Jeigu kas registruositės šiame puslapyje, prašome nurodyti registracijos vardus – kaip referalai gausite My1stbux(vienas doleris). Email formas rasite: http://www.standalia.wix.com/My1stbux

Leave a Reply

(būtina)

(būtina)


Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Eiti prie įrankių juostos